Actualitate

Sindicalist: Cei de la Transelectrica au alte interese

 

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia sunt nemulțumiți de faptul că studiul de adecvanță pe care trebuiau să-l facă cei de la Transelectrica nu este gata nici acum. Sindicaliștii consideră că documentul este necesar în negocierile de la Bruxelles pentru amânarea închiderii capacităților de producție din cadrul companiei energetice.

Lentoarea cu care se mișcă cei de la Transelectrica l-a făcut pe președintele Cartel ALFA Gorj, Alin Munteanu, să afirme că operatorul național de transport de energie din România are interese ca țara noastră să importe energie din alte state.

„Nu înțeleg de ce cei de la Translectrica trag de timp, ceea ce mă duce cu gândul că poate au interese să importăm energie. Nu-mi dau seama ce se întâmplă acolo. Este o mare dezamăgire pentru mine ce se întâmplă la Secretariatul General al Guvernului pentru că Transelectrica este în subordinea lor și nimeni nu face nimic. Înseamnă că pe ei nu-i îngrijorează această situație și mă gândesc că au alte interese ale lor”, a declarat Alin Munteanu, președintele Cartel ALFA Gorj.

 Liderul de sindicat din cadrul CE Oltenia a mai precizat că angajații Translectrica primesc degeaba salariul în aceste condiții. „Acest studiu trebuia să fie gata de anul trecut pentru a ajunge la Bruxelles și a le arăta celor de acolo că fără energia pe bază de cărbune România nu poate să aprindă becul în continuare, cei de la Transelectrica trag de timp și își primesc salariul în continuare!”, a mai spus Munteanu.

Vizualizări: 1,802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: