Eveniment

Și-au mutat sediul de campanie în turnul de la CET

Campania electorală trezește interesul lupilor pentru oi. Fix ca în basmele lui Petre Ispirescu, unii candidați au propus verzi și uscate pe Facebook. Și insistă pe turnul șubrezit din zona CET pe care unii candidați îl compară cu celebrul Turn Eiffel sau cu Burj Khalifa și nu înțeleg de ce noi nu avem promovarea din Paris. Da, știm, vă dă și vouă cu virgulă. 

Iordache și compania par să-și fi mutat sediul de campanie în zona CET. După ce au prezentat un proiect (desen) desprins din filmele science fiction despre cum ar vrea ei să schimbe această zonă și cum să devină un turn spectaculos cu restaurante și zone de promenadă, iar din vârf să admiri padocul cu câinii maidanezi și depozitele de la marginea orașului, liberalii mai aruncă o bombă: Au un investitor și vor turnul într-o săptămână!!! Alooo...Bălăceancaaaa!! Primăria nu e "Târgul Auto", cum nici TURNUL nu e vreo motosapă second hand adusă de pe Jermania. Doar așa se putea lua un astfel de "acaret" cât ai bate din palme. Practica asta poate funcționa pe moșie la Primăria Turceni, dar nu la Târgu Jiu.

Interesant de zis, unde o fi fost presupusul investitor în urmă cu trei ani când primăria a anunțat că oferă turnul și terenul din zonă unei societăți care să schimbe fața acestei zone? Căci atunci n-a venit nimeni la licitație deși suma era simbolică. 

 

Primarul Marcel Romanescu l-a provocat pe Iordache să facă o interogare de cont și să preia el CET-ul să-l facă așa cum promite în clipurile electorale.

 

“Îmi vine să râd. Dar e adevărat că după proiectele promise în 2020, cu mocăniță și telegondolă, trebuiau să vină cu un proiect SF, CET-ul de la Târgu Jiu. Acolo e un PUZ realizat și va fi zonă industrială. Mai mult decât atât, acum trei ani, în toată mass-media a fost prezentată o propunere a noastră, ca administrație publică locală că oferim terenul de lângă acel turn și turnul pentru o sumă simbolică, dar unei societăți care depune un proiect fezabil pentru acel turn. Așa cum îi transmit azi domnului Iulian Popescu și stăpânului dumnealui, domnului Iordache, suntem dispuși să găsim soluțiile legale. Dacă domnul Iordache, care a fost ca o supapă pentru Complexul Oltenia și pentru Consiliul Județean este dispus să investească acele sume”, e reacția primarului Marcel Romanescu.

 

Dacă n-a investit toți banii în regiile de pe internet, Iordache e invitat să se mute în vârful turnului: „Proiectul mi se pare științifico-fantastic, dar dacă dânsul alocă câteva zeci de milioane de euro din banii luați de la CEO și CJ suntem dispuși să intrăm în negocieri pe baza legislației în vigoare”, a mai adăugat primarul Romanescu.

Vizualizări: 3,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: