Politică

Senatorul Rujan: Liberalii au fost în zona circului, dar ne-a ajutat strategia lor

Liberalii au vândut himere și povești nemuritoare, dar strategia lor vicleană a ajutat mai mult social-democrații. Spune acest lucru senatorul Cristi Rujan care a descris modul în care și-a făcut campanie Ion Iordache, liderul PNL Gorj, drept un circ.

 

„Noi am mers cu proiecte și prezentarea realizărilor pentru dezvoltarea județului în ansamblu și a fiecărei localități în parte”, a declarat senatorul Cristi Rujan.

 

În schimb, continuă Rujan, contracandidații lor au mers pe scenarii din povești nemuritoare, cu desene, randări care mai de care mai irealizabile.

„Este în zona circului, după părerea mea. Au făcut o prezentare în zona penibilului. Dacă asta e strategia dumnealor, noi nu avem nimic împotrivă. Pe noi ne-a ajutat modul de abordare al lor în sensul că noi am venit cu ceva concret, serios, bazat pe proiecte serioase. Ei au venit cu iluzii, himere, cu aspecte din domeniul poveștilor nemuritoare. Turnulețe, turnuri, mocănițe, baloane cu aer, tot felul de proiecte pe domeniu care nu aparține Consiliului Județean sau primăriilor, asfaltări făcute pe banii statului, dar prezentate ca și când au fost făcute în nume personal în diferite comune. Apoi intrarea în mod nelegal pe proprietatea unor societăți comerciale, amenajarea unor drumuri care fac parte din patrimoniul public. Nu poți să faci absolut orice. A indus în eroare opinia publică, cetățenii, când spunea: Uitați, am asfaltat eu, dacă nu asfaltam, nu aveați drumuri”. Oamenii trebuie să știe că nu din banii domniei sale, ci din banipublici firmele pe care le controlează domnia sa au onorat un contract. Sunt niște practice viclene”, a concluzionat Rujan la Radio Infinit.

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: