pamFLEȚI

Senatorul Rujan: Bobiță, Dorele... ați pierdut!

"Bobiță, Dorele... ați pierdut!" Asta le-a transmis liberalilor senatorul PSD Cristi Rujan care a comentat îndârjirea celor de la PNL de a fi renumărate voturile de la alegerile locale strigând că au fost furați la voturi. 

 

Parlamentarul Cristi Rujan a continuat cu o abordare ce scoate în evidență, de fapt, culmea acuzațiilor: PNL strigă ca au fost fraudate alegerile organizate de... PNL. 

 

"Bobiță, Dorele... ați pierdut! Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale.

 

Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți.

 

Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice. Vă ajutăm cu maximă compasiune!", a transmis pe pagina sa de Facebook senatorul Cristi Rujan.

Vizualizări: 2,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: