Politică

Senatorul influencer e back în business

E oficial! După doar o zi de muncă, Alin Cărăgui e omul potrivit la locul potrivit! Secretar de stat în Ministerul Energiei deși nu a lucrat în domeniu, dar în cunoaște bine de pe margine, după cum e apărat de șeful său de partid, care l-a instalat în funcție, la București.

 

Pentru că tot vine campania electorală pentru parlamentare și unii au furat deja startul, senatorul Ion Iordache a revenit la scenetele electorale de pe Tik Tok și de pe Facebook. Protagoniști au mai fost ministrul Energiei, Sebastian Burduja, care și-a rupt din timpul lui prețios destinat salvării Sistemului Energetic Național ca să-i întoarcă favoarea lui Iordache după ce i-a dat un specialist pe alese care va salva mineritul din Gorj.

 

În introducere, senatorul influencer s-a bucurat că omul lui a fost primit călduros la București și că toți și-au dat seama de priceperea sa după doar o zi de muncă: “Mă bucur că e primit astăzi în Minister de toată lumea, cu brațele deschise, și că este apreciat după doar o zi de muncă ca fiind omul care poate să ajute Ministerul aici pentru nevoile pe care le are”.

 

Rolul lui Sebastian Burduja, al doilea liberal din cadru, a fost să împacheteze frumos pentru internauți interesul său și al Ministerului pentru complexul din Gorj. A catalogat cărbunele drept combustibil esențial. O știe toată lumea, o recunosc și ei, dar nu pare să i se recunoască valoarea dacă toate directivele sunt pentru ca acesta să devină istorie cât mai curând: “Avem o echipă frumoasă și unită la Ministerul Energiei și toată energia de a sprijini Gorjul, Complexul Energetic Oltenia, de a găsi soluții pentru a prelungi acest combustibil esențial pentru viitorul cărbunelui, și anume cărbunele”.

 

În final, și-a spus poezia și Alin Cărăgui, proaspătul secretar de stat în Minister, trimis de șeful său de partid la București deși îl recomandă carnetul de partid și că a copilărit în Rovinari. „Vă mulțumesc frumos pentru primire, pentru căldura cu care am fost primit în echipa de la Ministerul Energiei. clar, noi, Gorjul, avem nevoie de încurajare, resurse și susținere în această perioadă puțin complicată pentru județul nostru”, a recitat acesta.

Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: