Politică

Senator nemulțumit de managementul de la CEO

Senatorul Partidului Social Democrat Gorj, Cristi Rujan, este total nemulțumit de managementul de la Complexul Energetic Oltenia. Principala problemă a celor care conduc compania, din punctul de vedere al parlamentarului de la Gorj, este lipsa de comunicare, iar acest lucru nu poate duce decât la sincope.

 

Rujan crede că este necesar ca șefii companiei energetice să anunțe public ce au de gând să facă cu producătorul de energie până în anul 2026. „Suntem în situația în care nici eu și nici dumneavoastră, nici toți angajații Complexului Energetic Oltenia nu avem aceste elemente generate din comunicarea cu managementul CE Oltenia pentru a ști ce au de gând să facă ei în perioada următoare, până în 2026. Ce vor să facă pentru că existe acele termene. Inițiativa trebuie să vină de la cine are nevoie”, a precizat Rujan.

 

Rujan le cere factorilor de decizie de la nivelul CE Oltenia să poarte discuții și să meargă către ministerul de resort cu propuneri, mai ales că Planul de Restructurare nu a fost respectat din punct de vedere al investițiilor.

 

„Trebuie să poarte discuții și apoi să vină cu propuneri. Ministerul Energiei să analizeze și să poarte discuții și să accepte acele măsuri propuse de CEO, dar cine să le propună dacă ei manageriază compania. Ei trebuie să se adreseze cu înscrisuri în care să prezinte evoluția pozitivă, negativă, sincopele, discuțiile cu sindicatele și împreună să vină cu setul de măsuri pe care să-l supună avizării sau aprobării Ministerului Energiei”, a mai spus Rujan.

Vizualizări: 2,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: