Ultima oră

Șeful CJ Gorj a preluat cel de-al treilea mandat

Cosmin Popescu a depus, azi, jurământul pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Gorj. Cosmin Popescu a câștigat, în vară, fără emoții cel de-al treilea mandat. Voturile i-au asigurat și majoritatea în Consiliul Județean. 

 

"Această alegere reprezintă nu doar o recunoaștere a muncii depuse până acum, ci și o confirmare a faptului că împărtășim aceeași viziune asupra viitorului județului nostru.

 

Fiecare dintre proiectele la care am lucrat, fiecare realizare a fost posibilă prin susținerea și implicarea comunității noastre. Vă mulțumesc, dragi gorjeni, pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, o încredere care mă obligă să continui cu și mai multă dăruire și responsabilitate munca începută. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a duce mai departe proiectele în beneficiul nostru comun, pentru a transforma Gorjul într-un loc mai prosper și mai atrăgător pentru noi toți.

 

În acest nou mandat, îmi iau angajamentul de a menține standardele de excelență, de a fi aproape de comunitate și de a promova transparența și eficiența în administrația publică. Cred cu tărie că, prin colaborare și perseverență, putem aduce un plus de valoare regiunii noastre și putem clădi un viitor durabil pentru generațiile următoare", e mesajul transmis de Cosmin Popescu. 

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: