Ultima oră

Se modernizează sediul Primăriei Turburea

Salariații Primăriei Turburea vor avea condiții mai bune de lucru. Administrația locală a reușit să acceseze fonduri prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru a reabilita sediul primăriei. În plus, proiectul presupune și realizarea unei stații de încărcare mașini electrice. 

 

Valoarea totală a investiției este de 21 de miliarde de lei vechi, iar lucrările ar trebui să fie gata în doar câteva luni. 

„În momentul de față se lucrează la foc automat la reabilitarea sediului primăriei Turburea. Vorbim despre anveloparea clădirii. O să facem lucrări și la acoperiș și să montăm și panouri fotovoltaice de 20 de KW. Și pentru că primăria nu consumă atât de mult, o să construim și o stație de încărcare a mașinilor electrice. În plus, parterul clădirii va fi anvelopat și pe interior. Facem toate aceste investiții cu bani obținuți prin PNRR și am asigurări de la constructor ca lucrările vor fi gata la timp”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea. 

Sediul în care funcționează Primăria Turburea a aparținut, în trecut, societății Petrom. El a fost cedat administrației locale în schimbul unor terenuri. Pe lângă această clădire, Petrom a mai cedat și o cantină, dar și o clădire în care vor fi amenajate locuințe sociale. 

 

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: