Eveniment

Se întorc la închisoare

Doi gorjeni au fost condamnați ieri la închisoare cu executare, după un scandal pe care l-au provocat într-un bar din Rovinari. Ambii erau eliberați condiționat, dar nu au știut să se bucure de libertate.

Fapta a avut loc în noiembrie anul trecut. Un client de la o masă l-a luat de după gât pe unul dintre cei doi eliberați condiționat, cu intenția de a-l scoate din terasă pentru o discuție. Un gest care l-a deranjat atât de tare pe rovinărean, încât care l-a împins pe respectivul, care a și căzut pe trotuarul din fața localului.

“La scurt timp, persoana vătămată s-a ridicat de la sol şi s-a îndreptat către inculpatul ###, împrejurare în care a intervenit celălalt inculpat, care a lovit-o cu pumnul în zona stângă feței, determinând căderea acesteia, din nou, pe sol, în terasa localului. Timp de câteva momente, persoana vătămată a rămas în stare de inconștiență, aspect care a provocat temere și panică în rândul clienților, care au sunat la SNUAU 112 și au solicitat sprijinul la fața locului a unui echipaj medical și a organelor de poliție”, se arată în documentul de la instanță.

Cei doi au fost condamnați atât pentru lovire, cât și pentru tulburarea liniștii publice. Unul a primit o pedeapsă de un an și două luni de închisoare, celălalt de doi ani și patru lunii. Ambii vor executa și restul de pedepse de la condamnările anterioare. Sentința Judecătoriei Târgu Jiu nu este definitivă.

Vizualizări: 1,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: