Actualitate

Se înlocuiește betonul amprentat din centrul orașului. Foto!

E plin șantier în centrul municipiului Târgu Jiu. Au început lucrările pe bulevardul pietonal. Betonul amprentat este înlocuit cu piatră cubică. Investiția e suportată de Compania Națională de Investiții. 

 

Valoarea investiției este de 40 de milioane de lei.

Peste betonul amprentat se pune piatră naturală. „Deja, s-a schimbat aspectul bulevardului în zona unde s-a aplicat andezitul. Se vede, se schimbă. Arată foarte bine”, spune un târgujian. „Betonul acela amprentat e și inestetic, și de toate culorile. Mai alunecă. Nu arată deloc bine. Îmi place cum arată cu pavelele acestea și cred că va arăta bine lucrarea în final. Așteptăm să o vedem finalizată”, a subliniat un alt târgujian.

De asemenea, Primăria Târgu Jiu a alocat cinci milioane de lei pentru modernizarea fântânilor arteziene din centrul municipiului. „Tehnologia este frezare la opt centimetri, ulterior pun adeziv pe care se amenajarează foarte ușor acele pavele. Toată investiția e suportată de CNI. Noi alocăm aproape cinci milioane de lei pentru fântânile arteziene. Nu vom mai avea fântâni la suprafață pentru că atunci când nu sunt folosite, nu e o imagine foarte bună. Vor fi toate amenajate la nivelul solului”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: