Actualitate

Se închide Transalpina. Anunțul CNAIR!

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că Transalpina se va închide pentru două ore. Turiștii care vor ajunge în zonă vor fi nevoiți să tragă pe dreapta. Motivul? Pe Drumul Regelui se vor face filmări și fotografii. 

Drumul Național 67C va fi închis în intervalul 14:00 – 16:00.
„CNAIR anunță participanții la trafic că miercuri, 07.08.2024, în intervalul orar 14:00 – 16:00, pe sectorul cuprins între ieșirea din localitatea Rânca (km 34+800) și intersecția cu drumul național DN7A din vecinătatea localității Voineasa (km 59+800), se va institui măsura de închidere temporară a circulației rutiere, pentru a permite realizarea unor cadre foto/video.

Precizăm că intervalele de închidere a sectorului de drum vor avea o durată de până la 45 de minute, urmate de o pauză de 15 minute, pentru a permite tranzitarea acestuia de către participanții la trafic.
Rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporară și să circule cu viteză redusă pentru a evita riscul de producere a evenimentelor rutiere și/sau a ambuteiajelor”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Vizualizări: 1,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: