Ultima oră

Se încălzește vremea

După mai multe episoade în care ciclonul Boris a adus precipitații abundente și inundații în România, meteorologii anunță că vremea se va încălzi din nou, fiind așteptate temperaturi neobișnuite pentru această perioadă.

 

 

Începând de astăzi, 17 septembrie, valorile termice urcă, ajungând la maxime cuprinse între 24-25 de grade. Trendul ascendent al temperaturilor urmează să se mențină și zilele următoare, fapt ce readuce o vreme călduroasă pe tot teritoriul țării. Meteorologii Accuweather spun că următoarea săptămână va fi una caldă în toată țara. Temperaturile vor crește, iar de pe data de 22 septembrie urmează să se înregistreze valori termice crescute, ce vor depăși 26 de grade Celsius.

 

 

Totodată, maxima pentru săptămâna următoare se va situa în jur de 28 de grade, vremea urmând să fie însorită și călduroasă. Astfel, românii au oportunitatea de a se bucura de temperaturi de vară.

 

În această săptămână, precipitațiile se restrâng, iar vremea ploioasă este înlocuită de una mai blândă, specifică acestei perioade din an.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: