Actualitate

Se alătură protestului organizat de cei din FNME

Liderii Sindicatului Mine Energie Oltenia anunță că se vor alătură protestului organizat de cei din Federația Națională Mine Energie. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de noua Lege a Pensiilor care, spun ei, îi afectează pe angajații Complexului Energetic Oltenia în momentul în care doresc să se pensioneze.

Gabriel Căldărușe este cel care a anunțat că, în urma solicitărilor venite din parte colegilor săi, au decis să se alăture acestei acțiuni.

„O să ne alăturăm și noi acestui protest. Până la urmă este dorința colegilor mei și trebuie să ținem cont de ea. Important este să vedem care o să fie finalitatea acestor acțiuni pentru că ele sunt făcute în interesul salariaților”, a spus președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe. 

Aproximativ 300 de persoane vor picheta miercuri dimineață sediul Guvernului României în semn de nemulțumirea față de noua Lege a Pensiilor. Președintele FNME, Dumitru Pîrvulescu și-a argumentat decizia. ”Nu poți să plătești zeci de ani de contribuții pentru un anumit punctaj, pe condiții speciale și deosebite, iar, apoi, să vină statul să spună vă dau cât vreau eu”, spune liderul FNME.

Vizualizări: 1,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: