Actualitate

Scandal încheiat la Poliție

Un scandal izbucnit în comuna Padeș s-a încheiat cu un dosar penal pentru violență în familie. Un bărbat de 65 de ani și-a lovit fiul cu o scândură, iar acesta din urmă a ripostat și l-a împins pe tatăl său. 

 

Totul ar fi pornit pe fondul unui conflict spontan, spun anchetatorii. 

 

"Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 58 de ani, din Padeș, cu privire la faptul că soțul său, de 65 de ani și fiul acestora, de 27 de ani, s-ar fi agresat reciproc.

 

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 65 de ani l-ar fi lovit pe fiul său cu o scândură la nivelul membrelor inferioare, moment în care, tânărul, ar fi ripostat și l-a împins pe tatăl său, provocându-i escoriații la nivelul feței. 

 

Au fost întocmite formulare de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 65 de ani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie", a anunțat IPJ Gorj.

Vizualizări: 570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: