Eveniment

S-au bătut la un botez

Mai mulți bărbați din Târgu Jiu au fost condamnați zilele trecute, după ce au fost implicați într-un scandal, la un botez. Cei patru bărbați au primit condamnări de un an de închisoare cu suspendarea executării. Pe perioada termenului de supraveghere, de doi ani, cei patru vor fi obligați să presteze câte 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Fapta s-a petrecut în septembrie 2020, în fața unui restaurant din Târgu Jiu. Un individ beat, cu comportament recalcitrant, i-a provocat, iar cei patru l-au lovit cu pumnii, în zona fetei și a corpului, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 14-16 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

Cel bătut a fost cel care a sunat la 112. Acesta “a declarat, de asemenea, că în momentul în care cei patru inculpați au sărit pe el, inițial unii dintre aceștia l-au ținut, iar ceilalți l-au lovit, cu pumnii, în zona fetei și a corpului, însă nu poate preciza cine l-a ținut și dacă aceștia din urmă, la rândul lor, au exercitat acte de violentă fizică asupra sa, întrucât, după prima lovitură primită în zona feței, nu mai reține decât că a fost pus pe capota mașinii, iar în urma loviturilor primite, la un moment dat și-a pierdut cunoștința, pentru aproximativ 2-3 minute”.

Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 17 noiembrie nu este definitivă.

Vizualizări: 1,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: