La modă

Satul izolat din Gorj de care s-au îndrăgostit turiștii

Tot mai mulți turiști descoperă frumusețile pitorești din județul Gorj. Un colț de rai a fost promovat recent de un vlogger de călătorii și imaginile au devenit rapid virale.

 

E vorba de satul Cerna, unde turiștii descoperă un colț de România autentică. Locuri frumoase, peisaje spectaculoase și de care puțină lume știe, oameni care încă trăiesc simplu, fără internet sau telefoane mobile de ultimă generație. 

Sătenii au devenit rapid ghizi pentru cei care le-au trecut pragul și și-au ospătat musafirii cu ce au avut mai bun în casă. I-au dus și spre Cheile Corcoaiei sau alte locuri legendare cunoscute de puțini turiști, dar cu un potențial uriaș.

„La circa 50 de kilometri de Târgu Jiu, am descoperit un colț de Românie autentică, o incitantă întoarcere în trecut unde deconectarea față de tumultul vieții cotidiene a fost perfectă. Am petrecut aici două zile fără semnal la telefon, fără internet, dar înconjurați de oameni care ne-au făcut șederea de vis. Ne-au ospătat cu produse tradiționale, ne-au condus la obiective turistice fascinante de care nu auzisem vreodată în viață, scriu vloggerii de la „Hai la drum”, care au postat pe pagina de Facebook și fotografii și imagini care au devenit virale și au făcut cunoscut micul sat de la munte.

Vizualizări: 19,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: