Eveniment

Șase răniți în accidentul de la Câmpu Mare

Șase persoane au fost rănite în urma accidentului din Câmpu Mare. Două mașini s-au ciocnit violent în intersecția spre Săcelu. De vină pentru accident ar fi un șofer din Craiova care nu s-a asigurat corespunzător când a ieșit de pe drumul județean și s-a izbit de o altă mașină care circula regulamentar pe drumul național. 

 

"Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-661-Bengești-Ciocadia, ar fi pătruns pe DN-67, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus în mod regulamentar de un bărbat, de 45 de ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov.

 

În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a 4 pasageri din autoturismele implicate, aceștia fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: