Social

Săptămână decisivă pentru cei 1800 de "determinați” de la CE Oltenia

Cei 1800 de angajați din cadrul Complexului Energetic Oltenia care au contracte de muncă pe perioadă determinată așteaptă cu sufletul la gură să vadă care o să fie viitorul lor în cadrul acestei companii. Salariații au intrat în ultima săptămână de contract, iar conform unor surse, joi ar urma să fie luată o decizie în privința lor. 

 

Conform acelorași surse din cadrul producătorului de energie nu toți angajații vor avea parte de prelungirea activității la CE Oltenia. Se pare că, pe listele cu persoane care urmează să nu mai beneficieze de prelungirea contractelor se află cei care au avut abateri disciplinare, dar și cei care au abuzat de concedii medicale. 

 

Totuși, în ultima categorie se încadrează și angajați care au avut diferite probleme de sănătate pe care le-au căpătat chiar la locul de muncă, iar administrația trebuie să analizeze foarte bine aceste situații. Cei mai vulnerabili în acest moment sunt salariații de la Cariera Husnicioara care urmează să se închidă în perioada următoare, conform Planului de Restructurare semnat de Complexul Energetic Oltenia cu Comisia Europeană. 

 

Conform ultimelor estimări, dintre cei 1800 de angajați care se regăsesc în această situație, aproximativ 300 urmează să-și încheie activitatea la CEO.

Vizualizări: 2,902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: