Anchetă

Săptămână agitată pentru fostul primar din Vladimir

 Fostul primar al comunei Vladimir, Ion Ianăși, are un nou termen în dosarul în care este judecat pentru infracțiuni de corupție. Ianăși va sta în față cu judecătorii gorjeni miercuri, atunci când magistrații ar trebui să audieze și alți martori din acest dosar. Ianăși este judecat după ce a construit o toaletă în localitate cu suma de 100 de mii de euro. Anchetatorii au stabilit în această speță că au fost decontate cheltuieli fictive.

La ultimul termen, magistrații au stabilit ca unul dintre martori să fie adus cu mandat în sala de judecată. „ Amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 11.09.2024, ora 10:00, pentru a emite mandat de aducere cu însoţitor a martorului lipsă la acest termen de judecată, în vederea administrării probatoriului încuviinţat”, se arată pe site-ul Tribunalului Gorj. 

Și-a pierdut funcția

Ion Ianăși a mai avut și în trecut probleme cu legea. Fostul primar din Vladimir a fost revocat din funcție de către Prefectura Gorj după ce a fost condamnat într-un alt dosar la închisoare cu suspendare. În cazul în care va fi găsit vinovat de către judecători, Ianăși riscă să ajungă după gratii.

Vizualizări: 949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: