Social

S-a umplut Piața Prefecturii de pompieri

Au petrecut ziua lor în mijlocul copiilor! Pompierii militari din Gorj au expus tehnica de intervenție și autospecialele în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, iar în subunitățile din cadrul ISU a fost Ziua Porților Deschise. 

 

În fiecare an, la data de 13 septembrie, este sărbătorită Ziua Pompierilor din România.

 

"Știm din experiență că foarte mulți copii sunt pasionați de această nobilă meserie, așa că am ales să dedicăm această zi lor, celor mici! La fiecare întâlnire cu cei mici suntem surprinși plăcut de entuziasmul și bucuria lor atunci când se apropie de autospecialele de intervenție. Mulțumim pentru vizita voastră, dragi copii Mulțumim părinților și cadrelor didactice pentru că-i îndrumă pe cei mici către astfel de activități pentru că este esențial să formăm un comportament preventiv încă de la vârste fragede", transmite ISU Gorj. 

 

În cadrul evenimentului, au fost premiați și pompierii din lotul sportiv al ISU Gorj care au reprezentat instituția noastră la Etapa Națională a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență care s-a desfășurat în municipiul Piatra-Neamț în perioada 20-23 august 2024.

Vizualizări: 328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: