Actualitate

Rușeț, atac la șeful Consiliului Concurenței: Trebuia să aibă această poziție acum patru ani!

Declarațiile șefului Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, referitoare la prelungirea termenelor de închidere a capacităților de la Complexul Energetic Oltenia sunt demontate, pas cu pas, de către un fost parlamentar de Gorj. Fostul senator, Ion Rușeț, îl cunoaște pe Chirițoiu din perioada în care se afla în Parlamentul României și spune cu tărie că acesta nu a lucrat pentru România. De asemenea, Rușeț crede că și alți angajați din Ministerul Energiei au fost de partea unor interese externe în ceea ce privește situația CE Oltenia.

„Eu, personal am o părere foarte proastă despre șeful Consiliului Concurenței. Un om care nu a lucrat pentru România. Eu o spun ca un fost responsabil politic și îl cunosc de când eram parlamentar. Vă spun că nu a lucrat pentru România și ca el mai sunt mulți și la Ministerul Energiei. Aceste lucruri vor ieși la iveală. Acum, probabil vede efectul unei activități care te duce în șanț și are și el o părere că trebuie să renegociem„ a declarat Ion Rușeț.

 

Rușeț se întreabă de ce Chirițoiu nu a avut o astfel de atitudine în urmă cu patru ani în ceea ce privește Planul de Restructurare de la CE Oltenia. „Lucrurile acestea ar fi fost corecte dacă Planul de Restructurare s-ar fi negociat pe o întindere în ceea ce privește perioada cât mai mare. Dacă am fi avut această poziție a domnului Chirițoiu acum patru ani era altceva”, a mai spus Rușeț. 

Vizualizări: 1,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: