Politică

Rujan: Avem capacitatea să obținem trei deputați și un senator!

 

Senatorul Partidului Social Democrat Gorj, Cristi Rujan, este convins că formațiunea politică din care face parte va obține un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare.

Rujan afirmă că PSD are capacitatea de a scoate trei deputați și un senator la alegerile următoare și a dat exemplu anul 2016, atunci când social democrații au obținut patru locuri de deputați și unul de senator. Alegerile parlamentare se vor desfășura în data de 1 decembrie.

„Orice partid luptă să obțină 100%. Sigur că nu se întâmpla asta, e o utopie să crezi că poți să obți toate posturile de parlamentar dintr-un județ, dar tendința este să iei cât mai mult, iar Partidul Social Democrat are capacitatea să ia trei posturi de deputat și unul de senator în acest moment”, a declarat senatorul PSD Gorj, Cristi Rujan. 

Cât despre cum se vor împărții mandatele la redistribuire, Rujan a precizat că depinde foarte mult de calculul matematic. „Depinde foarte mult de calculul matematic în raport cu alte județe și scorurile din interiorul Partidului Social Democrat la nivel național, dar și de scorurile celorlalte partide”, a încheiat Rujan.

Vizualizări: 1,248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: