Ultima oră

România, victorie categorică contra Ucrainei

 

• Edi Iordănescu, cu picioarele pe pământ după România - Ucraina 3-0: ”E o victorie istorică, dar să ne adunăm!” • ”Starul nostru e grupul. O să urmeze o analiză. Au fost și lucruri poate nu foarte bune!”

Victoria cu Ucraina a fost a doua din istoria României la EURO, turneu la care țara noastră a participat la 6 ediții, cu tot cu cea actuală din Germania. La finalul meciului, Edi Iordănescu (46 ani) a avut o bucurie reținută. Selecționerul a avut doar cuvinte de laudă la adresa ”Tricolorilor”, dar gândul său se îndreaptă către al doilea meci din grupe, cel cu Belgia.

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei: ”Avem timp să ne bucurăm. E o victorie memorabilă, istorică, pe pământ românesc. Nu știu dacă aș putea să găsesc cuvintele perfecte să le mulțumesc. Înainte de orice, să felicităm băieții. Am alergat mult. Eu îi felicit și îi strâng în brațe. Și ei știau multe despre noi. Am interpretat foarte bine jocul. E o victorie categorică. Mă bucură că nu am primit gol. Sunt fericit pentru Stanciu. Sper să mă salute în continuare, poate nu mă mai bagă în seamnă. Starul nostru e grupul. O să urmeze o analiză. Au fost și lucruri poate nu foarte bune. Suntem sinceri. De mâine trebuie să ne adunăm.”.

Mircea Lucescu, imediat după România - Ucraina: „Vreau să spun un singur lucru.  Abia am început. Vreau să spun un singur lucru. Trebuie să fie un motiv pentru a-și dori să joace și mai bine la următorul meci, va fi un joc greu cu Belgia. Au arătat că pot juca cu orice echipă. Atmosfera a fost senzațională. Noi am câștigat întrecerea dintre galerii.Românii au fost mai motivați decât ucrainenii, ne-am dus peste ei și am meritat. Să trecem de Belgia în primul rând, apoi ne gândim la optimi.

 

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: