Social

România Reciclează, Rovinari Reciclează!

Locuitorii orașului Rovinari se alătură unei campanii desfășurată la nivel național! Este vorba despre cea de-a IX-a ediție a Campaniei „România Reciclează”. Anul acesta, organizatorii au ales un slogan sugestiv, care este menit să-i încurajeze pe oameni să renunțe la aparatura veche.

Sub sloganul ,,Păstrează amintirile, dar renunță la aparatele electrice vechi și nefuncționale”, programul „România Reciclează” se va desfășura, în orașul Rovinari, în data de 29 octombrie 2024. Atunci, rovinărenii au ocazia să scoată din gospodării sau de prin birouri aparatura electrică sau electronică, păstrată până acum doar din nostalgie sau comoditate. 

Localnicii vor putea preda gratuit aparatura, fie în cadrul unui punct fix de colectare, stabilit de administrația locală, fie prin ridicare de la domiciliu în baza unei solicitări la numărul de telefon 031.827.0000.

Pe lângă faptul că se eliberează de aparatura nefolositoare, participanții la această campanie vor primi în schimbul deșeurilor taloane de participare la o tombolă unde se pot câștiga echipamente electrice noi.

 

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: