Ultima oră

Romanescu: Lădaru este în marja de eroare

Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, îl ironizează pe consilierul local al AUR, Eduard Lădaru. Romanescu crede că auristul nu poate reprezenta o opțiune pentru cetățenii Municipiului Târgu Jiu, iar acest lucru s-a văzut în unele sondaje de opinie, acolo unde Lădaru se afla în marja de eroare. Mai mult decât atât, edilul a mai spus că Lădaru nu ar fi obținut niciodată încă un mandat de consilier local dacă nu ar fi candidat din partea AUR la alegerile locale ce s-au desfășurat în luna iunie. 

 

 

 

 

 

 

 

„Haideți în teren să vedem exact atunci când cetățeanul trebuie să pună ștampila pe tine ca persoană, nu pe formațiunea politică. Eu sunt sigur că dacă dumnealui era candidatul unei alte formațiuni și nu din cea care face parte acum, nu ar fi intrat în Consiliul Local niciodată. Niciodată! Adică, voturile pe care le-a avut domnul Ciofîcă, și a fost un număr însemnat de voturi, le-a luat pe persoană fizică. Edi Lădaru nu va avea niciodată posibilitatea să candideze în acest mod, adică să meargă pe stradă și să aducă voturi. Încă o dată, este în marja de eroare!”, a declarat Marcel Romanescu.

 

Eduard Ladaru este cunoscut pentru felul sinuos în care își desfășoară activitatea politică, ghidat de propriile interese.  

Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: