Politică

Romanescu îşi schimbă strategia

Primarul Marcel Romanescu anunţă că-şi schimbă strategia. De săptămâna viitoare, vrea să se întâlnească mai des cu târgujienii. Vrea să organizeze întâlniri cu oamenii în fiecare cartier şi să discute cu ei despre proiectele viitoare.

 

Edilul a declarat la Radio Infinit că marile proiecte pentru oraş vor fi făcute cu fonduri europene. A dat şi câteva exemplu: apartamentele pentru tineri, modernizarea zonei centrale, a parcului care găzduieşte Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii ori pasajele subterane.

 

Proiectele viitoare care vor fi realizate cu bani de la Guvern ori fonduri din bugetul local vor fi dezbătute direct cu târgujienii, a mai transmis Romanescu la Radio Infinit. El a mai subliniat că interacţiunea cu târgujienii i-a lipsit în ultimul mandat.

 

“Modalitatea în care voi aborda următorii ani va fi în stradă, în relaţie directă cu cetăţeanul. Proiectele mari vin şi deja sunt dezvoltate. Pe fiecare investiţie pe fonduri locale sau guvernamentale, exceptând fondurile europene pentru că acolo sunt deja acoperite cu proiecte, voi merge din cartier în cartier şi voi discuta cu fiecare cetăţean în parte. De săptămâna viitoare, voi anunţa după-amiaza în ce cartier voi merge. Acolo unde dezvoltăm proiecte pentru 2025 – 2026, vrem să aflăm punctul de vedere al cetăţeanului. Asta mi-a lipsit în cei patru ani de zile”, a mai punctat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: