Politică

Romanescu: Au vandalizat și furat defunctul club Pandurii

Ce spune primarul Marcel Romanescu despre promisiunea electorală a liberalilor care se bat cu pumnii în piept că vor reînființa ei clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu? N-are cine și nici cum să mai reînvie vreodată un club care a fost vandalizat și furat la maximum de cei care l-au condus. 

 

Primarul Marcel Romanescu a declarat că se axează mai mult pe Clubul Sportiv Municipal, unde deja activează peste 1300 de copii din Târgu Jiu.  CSM ul a reușit performanța de a forma pepiniere pe mai multe laturi sportive, chiar dacă bugetul este unul limitat. 

În primul său mandat, Marcel Romanescu și-a dorit revitalizarea brandului Pandurii nu s-a reușit din cauza situației dezastruoase care nu le e deloc străină unora dintre cei care se filmează pe stadion și se laudă că vor readuce la viață clubul. Minciună gogonată!

“Eu sunt interesat de ce fac în Clubul Sportiv Municipal. Eu știu că defunctul Club Pandurii, cel de fotbal, a fost vandalizat și furat la maximum de cei care l-au condus în trecut. Că nu s-a demonstrat în totalitate, e altă discuție. Dar știm foarte bine ce s-a întâmplat acolo cu zecile de milioane de euro pe care le-a avut acel club. Am văzut pe unii care încearcă să reînvie acest brand. Și eu mi-am dorit acest lucru în 2017, când am devenit primar, dar atunci clubul era în insolvență și se îndrepta cu pași siguri spre faliment, lucru care s-a și întâmplat”, a declarat primarul Marcel Romanescu. 

Spre final, edilul le-a transmis celor care ar vrea să se înfrupte și din CSM cum au muls Pandurii, pe vremuri. Nu o să ajungă niciodată să coordoneze ceva în Clubul Sportiv Municipal cei care au devalizat odinioară clubul Pandurii.

„Niciodată în activitatea pe care o coordonăm, și aici mă raportez la CSM, nu vor exista personaje din trecutul negru al clubului Pandurii. Mă refer la conducători, nu la jucători. Astăzi, o mare parte din sportivii care au activat în clubul Pandurii, care rămâne un fanion al județului, sunt azi antrenori sau conducători la Clubul Municipal. Dar cei care au condus destinele clubului Pandurii nu au ce căuta vreodată să coordoneze altă entitate sportivă pentru că devalizarea care a avut loc la Pandurii s-a făcut cu bună știință de cei care au condus destinele acestui club”, a mai punctat Romanescu la Radio Infinit.

În trecut, Clubul Pandurii Târgu-Jiu a fost confiscat de o grupare organizată care a pus la punct un adevărat sistem de sifonat finanțările și toate resursele clubului. Acum se pozează inocent și susțin că ei, doar ei, pot readuce la viață fosta echipă de fotbal. Convingător era dacă venea "fosta echipă" de hoți care a condus clubul, puneau pe masă zecile milioanele de Euro furate și, atunci da, puteai să înființezi echipa de fotbal!! Să vă fie rușine termitelor, care mai aveți și tupeu de borfaș!

 

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: