Politică

Romanescu: Ar fi benefică venirea lui Adrian Tudor în echipa mea!

Marcel Romanescu și Adrian Tudor ar putea face din nou echipă la conducerea Primăriei Târgu Jiu. Edilul îl preferă pe Tudor pentru un mandat de viceprimar pentru a face majoritatea în Consiliul Local și, așa cum a declarat în repetate rânduri, o colaborare cu PNL este exclusă.

 

Romanescu crede că Tudor este unul dintre politicienii gorjeni care cunoaște domeniul de cultură, iar odată cu intrarea Ansamblului Brâncuși în Patrimoniul Unesco, ar fi foarte multe lucruri de făcut pentru viceprimarul care se va ocupa de partea culturală.

 

„Vreau să cred că Adrian Tudor a învățat multe din prima noastră colaborare care nu a fost tocmai eficientă. Dacă o să fie ales viceprimar al Municipiului Târgu Jiu și odată cu intrarea în Patrimoniul Unesco, putem să facem împreună multe lucruri bune pentru cetățenii din Târgu Jiu. Adrian este unul dintre oamenii politici care cunoaște bine acest domeniu al culturii noastre locale. Deci, cred că ar fi un plus la un moment dat venirea dumnealui în echipa mea de la Primăria Târgu Jiu mai ales dacă ar avea în coordonare această zonă a culturii și promovării Municipiului Târgu Jiu. Cred că ar fi un lucru benefic”, a declarat Romanescu.

Marcel Romanescu a mai precizat că negocierile nu s-au încheiat încă, o decizie finală urmând a fi luată, după consultările cu liderii PSD. 

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: