Social

Romanescu anunță strategia echipei de fotbal de la CSM Târgu Jiu

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal a debutat cu dreptul în primul sezon competițional de la înființare, iar maniera în care a câștigat partida cu Petrolul Stoina le dă speranțe autorităților locale că fotbaliștii gorjeni vor ajunge la un nivel cât mai ridicat. Mai mult decât atât, prezența unui număr de patru mii de spectatori la un meci de ligă județeană a arătat că târgujienii sunt alături de formația CSM-ului.

 

Marcel Romanescu este convins că jucătorii echipei vor progresa foarte mult odată cu trecerea într-o ligă superioară și anunță că totul la formația respectivă se va face pas cu pas, așa cum s-a întâmplat și la echipa de handbal care anul trecut ne-a reprezentat în Europa.

„Mergem pas cu pas. O să folosim jucătorii care au crescut în Clubul Sportiv Municipal. Cel puțin jumătate din echipa care a jucat duminică pe stadionul din Târgu Jiu sunt fotbaliști care abia au împlinit 17 ani. Au fost și jucători de 16 ani pe teren în această echipă. Este clar că ei vor ajunge la un potențial cu adevărat ridicat în momentul în care vor trece prin liga a-3-a, liga a-2-a”, a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: