Social

Robert Stancu, CSM Târgu Jiu: Abordăm partida cu Tismana la fel ca toate meciurile, doar la victorie!”

 

Echipa de seniori a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă partidă de campionat la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă, 28 septembrie, CSM Târgu Jiu va juca împotriva celor de la CSO Tismana. Meciul începe la ora 19.30 și se va disputa pe Stadionul Municipal „Constantina Diță“. Fotbaliștii lui Mario Găman vor încă trei puncte în clasament și își cheamă suporterii la stadion. 

Liderul Ligii a 4-a Gorj, CSM Târgu Jiu, primește sâmbătă seara vizita echipei CSO Tismana, ocupanta locului opt în clasament. După un start perfect de campionat, băieții lui Mario Găman vor să își continue seria victoriilor. Fotbaliștii săi trebuie să treacă de CSO Tismana.

Robert Stancu spune că Tismana este o echipă incomodă, dar este convins că CSM Târgu Jiu se va impune. Fundașul CSM-ului speră ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion.

Robert Stancu, CSM Târgu Jiu: Ne așteptam la un debut de genul acesta, pentru că avem mare încredere în noi și credem că putem să câștigăm toate meciurile. Tismana este un adversar greuț, dar nu cred că o să avem probleme cu ei și o să câștigăm. Abordăm la fel toate meciurile, nu cred că o să schimbăm strategia.

O să încercăm să atacăm, să jucăm un fotbal cât mai plăcut. Pe suporteri îi așteptăm la stadion, să ne susțină pe tot parcursul meciului și cred că o să-i facem din nou fericiți”.

Vizualizări: 524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: