Social

RMN nou la spitalul din Motru

Un aparat RMN nou funcționează, de azi, la spitalul din Motru. Nu este singura investiție făcută în unitatea medicală care are echipamente medicale noi și mobilier modern. 

 

 

"Am avut plăcerea de a vizita Spitalul din Motru, unde noul aparat RMN, achiziționat recent, a devenit funcțional. Acest echipament de înaltă performanță va aduce un plus de valoare serviciilor medicale oferite locuitorilor din Motru și împrejurimi. Această realizare este rezultatul unor eforturi comune și susținute. Vreau să mulțumesc în mod special primarului Municipiului Motru, Cosmin Morega, pentru demersurile continue și implicarea activă. De asemenea, mulțumirile noastre se îndreaptă către ministrul Sănătății, domnul Rafila, și către deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, care ne-au sprijinit constant în acest proiect.

 

Investiția nu s-a oprit doar la RMN. Spitalul din Motru a fost dotat și cu mobilier medical modern, zeci de aparate medicale performante și alte investiții necesare pentru a crea condiții medicale la nivel european. Toate aceste îmbunătățiri sunt menite să asigure locuitorilor servicii medicale de calitate, într-un mediu sigur și modern.

 

Suntem dedicați să continuăm să investim în sănătatea comunității noastre și să oferim sprijinul necesar pentru dezvoltarea infrastructurii medicale din județul Gorj", a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. 

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: