Social

Riscă să rămână cu gunoiul la poartă

Pas spre un mediu mai curat! Gorjenii din 47 de localități sunt avertizați că riscă să rămână cu gunoiul la poartă dacă amestecă plasticele cu resturi menajere în tomberon. Vor primi saci galbeni pentru fracția uscată și cei care nu colectează gunoiul selectiv vor rămâne cu tomberoanele pline. 

 

"Începând de astăzi, toate gospodăriile din cele 47 de localități membre ADIS Gorj vor primi saci galbeni pentru colectarea fracției uscate! Totodată, sacii urmează să fie lăsați pe viitor doar acolo unde sunt scoși cei plini la poartă. 

 

De asemenea, începând cu data de 1 august, recipienții care conțin fracția umedă împreună cu materialele reciclabile nu vor mai fi ridicați. Operatorul de salubrizare Polaris M Holding, împreună cu reprezentanții ADIS Gorj, va explica motivul acestui lucru acolo unde nu se vor ridica acești recipienți.

 

Vă invit să consultați pozele atașate în comentarii pentru a vedea exemple de recipienți care nu vor mai fi ridicați. Împreună putem contribui la un mediu mai curat și mai sănătos", anunță ADIS Gorj.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: