antiVirale

Retromobil vine în orașul tău - O călătorie în timp pe două și pe patru roți

În perioada 24-25 mai, pasionații de vehicule de epocă și curioșii sunt invitați să ia parte la un eveniment de excepție organizat de  Retromobil Club România- filiala Gorj, sub îndrumarea entuziastului colecționar Adrian Gonciulea. Evenimentul Retro promite să transforme orașul într-o veritabilă expoziție în aer liber, oferindu-le participanților șansa de a admira bijuterii pe roți din diferite epoci.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Tg Jiu și Consiliul Județean Gorj se va desfășura în centrul orașului, în Piața Prefecturii unde spațiul va fi animat de farmecul vehiculelor retro. Timp de două zile, iubitorii de mașini vor putea explora bijuteriile pe patru roți și chiar vor putea să discute cu proprietarii acestor vehicule impresionante. Programul este gândit astfel încât să permită participarea cât mai multor persoane de diferite vârste.

Pe lângă expoziția propriu-zisă, participanții vor putea admira autovehiculele în paradă prin oraș, sâmbătă dimineață, când vor pleca din fața stadionului municipal, la ora 9, spre Coloana Infinitului cu destinația Muzeul Satului Curtișoara, iar de la ora 12 până la ora 19 le vor regăsi în Piața Prefecturii. 

Adrian Gonciulea, sufletul din spatele Retromobil - Gorj, este un pasionat colecționar de mașini vechi, dedicat păstrării și promovării istoriei automobilistice. Prin acest eveniment, Gonciulea își propune să aducă împreună comunitatea locală și iubitorii de vehicule retro din mai multe zone ale țării, într-un eveniment de neuitat.

Aceasta este o ocazie unică de a vedea mașini care au scris istorie, de a admira și constata evoluția designului auto interior și exterior și de a te bucura de o atmosferă plină de culoare și nostalgie. Este o călătorie care merge în urmă până în 1928, anul în care a ieșit din fabrică unul dintre autovehiculele expuse.

Evenimentul nu este doar pentru cunoscători, ci pentru oricine dorește să petreacă timp în aer liber, înconjurat de frumusețea și eleganța autovehiculelor de epocă, dovadă a ingeniozității și creativității oamenilor de-a lungul timpului.

Nu rata ocazia de a participa la evenimentul " Retromobil vine în orașul tău" , vineri și sâmbată, și de a te lăsa purtat într-o călătorie fascinantă în timp, pe roți!

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: