Ultima oră

Renunță la joburile din străinătate să lucreze la un abator din Vâlcea

Aproximativ 50 de gorjeni au participat la discuții cu firma La Provincia care deschide un abator în Vâlcea și are nevoie de personal. Face recrutări în județul Gorj și sunt mulți doritori. 

 

Salariul este de trei mii de lei. Se adaugă tichete de masă și un pachet de carne săptămânal. Oamenii au fost încântați de condiții mai ales că le va fi asigurat și transportul. 

 

Un localnic din Roșia de Amaradia a declarat că a aplicat pentru postul de șofer. Acum lucrează în străinătate. Eu vreau să mă angajez ca șofer pe microbuz. Este liber postul și o să depun documentele. E salariul mai mic decât câștig acum în străinătate, dar o să fiu acasă în fiecare zi, a declarat bărbatul. 

 

Primarul Liviu Cotojman a declarat că sunt mulți localnici care au depus cereri să se angajeze la abator: „Sunt mulți din Roșia, dar și din localitățile învecinate pentru că au auzit că se fac angajări. Aici e greu să găsească un loc de muncă. Eu am fost întrebat de oameni unde pot merge pentru angajări, am luat legătura cu cei de la firma La Provincia și au venit la noi, le-au prezentat oamenilor toate condițiile și oamenii sunt încântați. Le e asigurat transportul în fiecare zi. Sunt oameni care acum lucrează la altă firmă și urmau să fie transferați la Pitești așa că preferă să lucreze la Vâlcea și să revină acasă. Avem multe cazuri care renunță la jobul sezonier din străinătate să aibă ceva stabil mai ales că au început și copiii școala și vor să fie mai aproape de familie”.  

Vizualizări: 1,293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: