La modă

Reguli noi la Programul Casa Verde

Programul Casa Verde Fotovoltaice va avea reguli, astfel încât să fie mai ușor de accesat și de cei care nu pot să înscrie toate documentele necesare în mai puțin de 1 minut, așa cum s-a întâmplat la sesiunile de înscrieri din acest an. 

 

Ministrul Mediului a spus că nu vrea să transforme Programul Casa Verde într-o olimpiadă digitală unde au câștig de cauză cei care sunt mai rapizi.

 

 

Mircea Fechet a declarat la Digi24 că vor fi luate în calcul metode prin care românii să beneficieze de „tratament egal”.

 

„Vreo 35% dacă-mi amintesc eu bine, iar cea mai mare parte a aplicanților, respectiv peste 60% au introdus aceste documente într-un interval cuprins între un minut și două minute, manual 100%. În același timp însă, nu ne dorim să transformăm pe viitor programul Casa Verde Panouri Fotovoltaice într-o Olimpiadă Națională de Competențe Digitale. Asta înseamnă că va trebui să ne gândim la niște factori de departajare, va trebui să găsim instrumente prin care toți românii care doresc să aplice să beneficieze de un tratament egal și nediscriminatoriu, indiferent dacă ești mai iute de mână sau nu”, a spus ministrul Fechet.

Vizualizări: 656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: