Anchetă

Reacția companiei care a fost târâtă în minciunile electorale de la Albeni

Compania Soceram reacționează după ce a fost târâtă în mizeria electorală de la Albeni. A transmis într-un comunicat de presă că angajările se vor face în urma unei campanii de recrutare și vor anunța din timp pașii pentru depunerea și selectarea CV-urilor. 

 

Firma s-a văzut nevoită să elucideze această situație după ce viceprimarul din Albeni, care candidează din partea PNL pentru Primărie, și-a bătut joc de mai mulți localnici din comună cărora le-a promis că vor fi angajați garantat la fabrica din Târgu-Cărbunești din 26 iunie, adică fix după alegeri. Evident că pentru acest "serviciu" a cerut votul familiei celor amăgiți.

 

"Angajările la Soceram Punct de lucru Târgu Cărbunești, se vor realiza în urma unei campanii de recrutare structurată și bine definită astfel:

– lansarea anunțurilor de angajare;

– depunerea CV’urilor;

– selectarea CV’urilor care corespund posturilor de lucru și cerintelor noastre;

– contactarea și stabilirea întâlnirilor în vederea interviurilor;

– desfășurarea interviurilor conform regurilor interne;

– prezentarea ofertei;

– semnarea contractului de muncă;

Momentan nu s-a lansat anunț de recrutare pentru data de 26 iunie 2024 sau pentru perioada imediat următoare la Punct de lucru Soceram Târgu Cărbunești", e comunicatul transmis de cei de la Soceram.

 

Nesimțirea liberală clocotește în această perioadă și se vede asta cu fiecare mizerie pe care o lansează în campanie. Însă acest mod halucinant de a fura voturile oamenilor cu o informație total mincinoasă depășește orice limite. Să-ți bati joc de niște oameni care sunt disperați să găsească un loc de muncă și să le promiți tu că-i angajezi deși nu ai nicio treabă nici cu fabrica, nici cu compania și nici cu angajările e de-a dreptul revoltător. La fel și scenariul probabil învățat de la șeful său de campanie. A sunat un prieten mai mult ca sigur și acesta din urmă s-a dat director al fabricii și le-a promis, de pe speaker, oamenilor din Albeni că vor fi angajați din 26 iunie. Cât de penibil să fii să manipulezi oamenii într-un asemenea hal? 

 

Pentru localnicii din Albeni: când vor începe angajările la fabrică, va anunța direct compania și veți duce acolo CV-urile, nu pe biroul viceprimarului liberal disperat să rămână cocoțat în vârful primăriei și după 9 iunie. Cu puțin noroc, urmare a neseriozității și a minciunilor lansate în campanie, candidatul PNL poate ajunge chiar el după alegeri să își depună CV ul la fabrică! Din lipsă de serviciu!

P. S. Cu astfel de apucături pare că ai luat-o pe poteca făcută de Stan. Și mita electorală e tot mită!

Vizualizări: 2,923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: