Ultima oră

Radu Miruță, reacție dură: Cei șase parlamentari de Gorj de la PSD și PNL, bișnițarii din Parlamentul României!

Președintele USR Radu Miruță, deputat de Gorj, a anunțat că au fost depuse listele cu candidații la alegerile parlamentare. Acesta a susținut, miercuri, și o conferință de presă în care a acuzat liderii PSD și PNL că au acționat, în acești patru ani de mandat în Parlamentul României, împotriva județului Gorj.

 

 

”Am depus listele pentru alegerile parlamentare. Și vin în fața dumneavoastră cu capul sus să vă cer votul pe 1 Decembrie. În acest mandat am fost singurul dintre cei șapte parlamentari de Gorj care a luptat pentru interesele județului. Sunt date, fapte care dovedesc asta. Ei vin cu vorbele, eu vin cu faptele alături de colegi la fel de dornici de muncă, nu de căpătuială.

 

Avem liste complete de oameni onești și competenți care înainte de a intra în politică s-au remarcat la școala pe care au făcut-o, în activitățile pe care le desfășoară, la serviciul pe care-l au. Oameni care pot reprezenta cu adevărat nevoile semenilor noștri din județul Gorj, fără fițe, fără figuri, fără a fi conectați la resursele județului Gorj, astfel încât să fie captivi partidelor stat PSD-PNL. Sunt aproape patru ani de când vocea mea s-a auzit în Parlamentul României, vorbind despre județul Gorj, luptând, depunând proiecte care au legătură cu județul Gorj. În tot acest timp, în Parlamentul României, mie, la final de mandat, mi-a devenit extraordinar de clar de ce județul Gorj rămâne tot timpul în urmă.Pentru că cei șase parlamentari din partea PSD-PNL sunt în Parlamentul României niște bișnițari. Sunt niște bișnițari care atunci când vine vremea să voteze pentru Gorj, de cele mai multe ori votează împotriva Gorjului pentru a-și obține la schimb un interes personal”, a declarat acesta. 

 

”Nu le întoarceți spatele minerilor și energeticienilor!”

 

Deputatul USR Radu Miruță a avut și astăzi o reacție, cu privire la protestele minerilor, energeticienilor și siderurgiștilor care s-au desfășurat astăzi. O mie de protestatari au scandat în fața Guvernului că sunt discriminați și că le-au fost furate drepturile prin noua lege a pensiilor, după care au mers și în fața Ministerului Energiei. 

 

”Domnule Ciolacu, aveți nedreptatea acestor oameni sub geamul dumneavoastră! Cei mai mulți sunt din Gorj! Nu le întoarceți spatele! Nu sunt toți USRiști, dar toți cer supunerea la vot a legii pe care alături de colegii mei, am inițiat-o.

 

Politică este despre adevăr și dreptate.

 

Domnule Ciucă, PNL ce are împotriva acestor oameni care au lucrat din greu și au plătit pentru ceva ce dumneavoastră la braț cu PSD le-ați luat?

 

Deblocați proiectul de lege al USR care corectează toate aceste nedreptăți a legii pensiilor pentru toți cei care au lucrat în grupe de muncă și persoane cu dizabilități și haideți să lăsăm dreptatea să își producă efecte! Oamenii aceștia cer drepturi, nu beneficii. Oamenii aceștia au plătit suplimentar, iar dumneavoastră le-ați luat banii deja plătiți!

 

Acestor oameni le-am făcut o dată dreptate prin legea 197. Ați încercat să o înfrânați până când Justiția v-a obligat să o acceptați. Acum, după ce Justiția v-a dat peste degete, ați schimbat legea în baza căreia oamenii își luau drepturile”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

Vizualizări: 2,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: