Politică

Radu Miruță: Pentru a opri dezastrul trebuie schimbată legea!

Deputatul USR, Radu Miruță, este convins că vor pleca acasă angajați de la Complexul Energetic Oltenia după alegerile parlamentare. Useristul dă ca sigur acest lucru și afirmă că, în 2025, trebuie să mai rămână 4500 de oameni la compania energetică. Cel mai probabil, primii care se vor regăsi în astfel de situații sunt angajații care au contracte de muncă pe perioadă determinată și cărora conducerea producătorului de energie le-a mai prelungit activitatea doar pentru trei luni.

„S-a derulat un calendar deja stabilit care prevede închideri în continuare, deci ideea că se vor închide și alte grupuri și vor fi oameni dați afară imediat după alegerile parlamentare nu este o presupunere este desfășurarea unui calendar care este prins în legea care este în vigoare. Pentru a opri acest dezastru trebuie schimbată legea, nu trebuie dat cu părerea despre când se vor închide sau nu se vor închide”, a precizat Miruță

 

Pentru a putea schimba viitorul CE Oltenia trebuie dată o altă lege, susține deputatul. În 2025, vor rămâne în cadrul Complexului Energetic Oltenia 4500 de oameni. Ca să sperăm la altceva trebuie întâi să vedem o altă lege, altfel, doar așteptăm să bată clopotul”, a încheiat Miruță.

 

Vizualizări: 3,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: