Ultima oră

Radu Miruță îl bagă în corzi pe Ministrul Energiei!

 

Deputatul USR Gorj, Radu Miruță, a lansat un nou atac la adresa Ministrului Energie, Sebastian Burduja. Miruță solicită să fie prezentată public hârtia prin care s-a cerut modificarea termenelor de închidere de la Complexul Energetic Oltenia. Parlamentarul afirmă că puterea în acest caz stă în mâinile lui Burduja pentru că are putere executivă și se îndoiește că cei din Comisia Europeană au primit o solicitare pentru modificarea sau actualizarea Planului de Restructurare de la compania energetică.

 

„Ministrul este cel care are putere de execuție. Ministrul ăsta nu și-a murdărit tocul de la pantofi să se ducă. Eu o să-i pisez până când o să facă icter. Să-mi arate și mie unde este hârtia trimisă de ministru către Comisia Europeană prin care se cere modificarea Planului de Restructurare sau măcar actualizarea lui cu investițiile. Să văd și eu că cei de la Comisia Europeană răspund, nu știu, dar o să vedem. Dar dacă tu nu faci minima diligență de a trimite o hârtie, cum poți să vi să mă convingi pe mine că ai un interes să se întâmple ceva? Trimite hârtia și văd ce o să-mi răspundă, poate mă avantajează că îmi răspunde. Dar dacă tu nu o trimiți ...”, a declarat deputatul USR Gorj, Radu Miruță.

Este evident că Sebastian Burduja încearcă o adormire a minerilor până trec alegerile,  practică folosită permanent în campaniile electorale.  Spre ghinionul lui, deputatul USR îi demontează fiecare tentativă de manipulare,  lăsându-l oarecum dezarmat în fața electoratului. 

 

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: