Politică

Promite trasee montane noi. Primarul Gheorghe EPURE: Dezvoltăm potențialul turistic!

Localitatea Polovragi, din Gorj, e stațiune turistică de interes local și e tot mai căutată de turiști și investitori, iar autoritățile fac tot ce depinde de ele ca să dezvolte comuna. Primarul din Polovragi, Gheorghe Epure, anunță că își propune să dezvolte un traseu montan și un traseu pentru biciclete în următorul mandat.

 

"În următorul mandat, îmi propun să dezvolt infrastructura turistică și recreativă a zonei noastre prin crearea unui traseu montan dedicat drumețiilor și a unui traseu special pentru biciclete. Aceste trasee vor oferi locuitorilor și vizitatorilor oportunități de a se bucura de natură, de a face mișcare și de a explora peisajele pitorești ale regiunii noastre", a transmis edilul din Polovragi. 

 

Gheorghe Epure mai anunță că își propune să colaboreze cu experți în domeniul turismului montan și al ciclismului pentru a stabili cele mai potrivite rute. În plus, vrea să amenajeze traseele cu marcaje, clare și informative, să instaleze puncte de odihnă și observație, precum și de puncte de informare turistică și să asigurare măsuri de siguranță și protecție pentru utilizatori. "Prin realizarea acestui obiectiv, dorim să îmbunătățim calitatea vieții locuitorilor, să promovăm un stil de viață sănătos și să dezvoltăm potențialul turistic al zonei noastre", a mai anunțat Gheorghe Epure.

 

Localitatea Polovragi e printre cele mai vizitate locuri din județul Gorj, iar autoritățile au investit continuu în îmbunătățirea infrastructurii astfel încât să atragă atât vizitatori, cât și potențiali investitori în turism. Așa au reușit să convingă zeci de oameni din alte județe să-și deschidă afaceri la poalele munților. 

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

- Executat de SC TvPromo srl 

- CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: