Social

Proiecte importante, implementate în Baia de Fier

Continuă investițiile în comuna Baia de Fier. Două noi proiecte sunt în plină desfășurare, iar odată cu finalizarea lor, aspectul localității se va schimba considerabil. Pentru unul dintre ele, administrația condusă de Dumitru Turbăceanu a decis să apeleze la banii din bugetul propriu al instituției. 

 

Primarul comunei Baia de Fier speră ca investițiile să fie finalizate la termen, mai ales că lista proiectelor, care vor fi implementate în perioada următoare, nu se oprește aici. 

„În momentul de față avem două șantiere în desfășurare. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea unor tronsoane de drumuri, din localitatea Baia de Fier. Termenul de finalizare este 12 luni, iar valoarea proiectului este de 20 de milioane. Cel de-al doilea proiect presupune execuția de trotuare și amenajare spații verzi în zona primăriei, mai exact de la căminul cultural până la catedrală. Noi sperăm ca în termen de două luni de zile să-l finalizăm. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 900 de milioane de lei vechi, iar banii i-am alocat din bugetul local”, a declarat Dumitru Turbăceanu, primarul localității Baia de Fier. 

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: