Social

Proiecte importante, derulate în comuna Aninoasa

Este un an important pentru administrația locală din comuna Aninoasa. O serie de proiecte, începute anul trecut, vor fi finalizate în 2024. Acestea au un singur scop: îmbunătățirea condiților de trai pentru locuitorii comunei. 

 

Primarul Ilie Petroi a afirmat că aceste investiții vin după o perioadă sumbră, când primăria a avut conturile blocate și orice investiție a fost imposibil de realizat. 

„Am avut în anul 2023 de multe proiecte. Unele dintre ele sunt în curs de finalizare în anul 2024. De exemplu, am avut un proiect care a vizat racordarea a aproximativ 400 de gospodării, din satul Costești, la rețeaua stradală de apă, proiect care acum se spre finalizare. Practic, toată populația din satul Costești este racordată, gratuit, la rețeaua de apă. De asemenea, un alt proiect pe care îl avem în derulare se referă la reabilitarea și modernizarea sediului primăriei Aninoasa, proiect în valoare de 3,5 milioane de euro, finanțat prin PNRR. Zilele acestea o să dăm ordinul de începere unui nou proiect, este vorba despre reabilitarea sediului dispensarului uman, tot prin PNRR”, a declarat Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: