Social

Proiecte importante, accesate de Primăria Aninoasa

Administrația locală din comuna Aninoasa bifează investiție după investiție! După o perioadă în care conturile instituției au fost blocate, acum, localitate a cunoaște o schimbare semnificativă. Primarul Ilie Petroi afirmă că angajații din subordinea sa au pregătit diverse documente pentru finanțări încă din perioada în care banii instituției erau de neatins.

 

 

De doi ani de zile „s-a dat drumul” investițiilor în comuna Aninoasa, iar proiectele nu sunt deloc puține. Ilie Petroi a dat doar câteva exemple.

„Suntem în procedura de achiziție cu dotări echipamente școli, în valoare de un 1,5 milioane de lei, prin PNRR, reabilitarea bazei sportive din Groșerea, lucrăm la partea de proiectare pentru realizarea unei alte investiții, și anume reabilitarea unui pod de pe DC47 din satul Sterpoaia. Am depus ultimele documente pentru proiectele pe Anghel Saligny unde avem reabilitarea și asfaltarea tuturor drumurilor de interes local, DC47, dar și drumurile sătești și vicinale. Am depus proiectele, am primit confirmarea de finanțare, acum va trebui să contractăm. Am depus o solicitare pe dotare cu utilaje a SVSU, fiind vorba despre un buldoexcavator. Avem multe proiecte pentru că noi până în 2022 am fost blocați și am început din 2021 să realizăm partea de proiectare și a celei de finanțare, cumva preconizând că vom scăpa de acele blocaje instituite printr-un proces al Inspecției Economico-Financiare. Prin urmare am avut documentația pusă la punct”, a declarat Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa.

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: