antiVirale

Proiect inedit în comuna Peștișani

Un centru de zi pentru copii aflați în risc de separare de părinți va fi realizat în comuna Peștișani, din Gorj. Autoritățile anunță că proiectul a fost deja aprobat de Ministerul Familiei și că va fi finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

 

Primarul din Peștișani mai transmite că investiție se ridică la peste două milioane de lei și va fi realizată în satul Peștișani.

 

“Ministerul Familiei a aprobat pentru Comuna Peștișani proiectul “Centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți” finanțat prin PNRR. Investiția se ridică la 2.343.159 lei și va fi realizată în satul Peștișani, pe amplasamentul fostei Școli din Blendoi. Prin această investiție Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse susține acele inițiative locale care conduc la crearea unor rețele de servicii în interesul şi pentru bunăstarea copilului. Astfel, această investiție reprezintă al doilea proiect de servicii sociale după Bunicii Comunității Peștișani pe care îl voi implementa în comuna noastră. De data aceasta pentru tineri”, a transmis primarul din Peștișani, Cosmin Pigui.

 

În aceeași zonă, autoritățile vor să ridice și un centru de zi pentru bătrâni. Vorbim de o investiție de 1,5 milioane de euro, fonduri obținute tot prin PNRR.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: