Actualitate

Proiect 147 miliarde lei vechi, implementat în Drăguțești

 

Proiecte importante se află în plină desfășurarea într-una din localitățile aflate în vecinătatea municipiului Târgu Jiu. Este vorba despre comuna Drăguțești. Pentru că acolo preferă să cumpere sau să își facă locuințe tot mai mulți târgujieni, autoritățile locale fac eforturi să le asigure toate condițiile. 

În perioada următoare, de exemplu, ample lucrări se vor face în unul dintre cele mai mari sate ale comunei, satul Cîrbești.

„În satul Cîrbești avem cea mai mare comunitate. Aproximativ 1000 de cetățeni ai comunei trăiesc acolo. În perioada următoare o să punem în practică o serie de investiții pentru care am obținut finanțare. De exemplu, în data de 17 iulie o să aflăm firma câștigătoare pentru introducerea rețelei de gaze. Pe strada principală o să facem o extindere a rețelei de gaze, iar în partea de sus o să introducem atât gaze naturale, cât și rețea de canalizare. În plus, avem prevăzut și asfaltarea unei străzi. De precizat ar fi că proiectul de introducere a rețelei de gaze naturale este unul foarte mare, accesat prin Programul Anghel Saligny, care are o valoare totală de 147 de miliarde de lei vechi. Iar acestea nu sunt singurele investiții din comună. Ne așteaptă o perioadă aglomerată, în care ne dorim să realizăm tot ce le-am promis oamenilor”, a declarat Dumitru Ion Popescu, primarul comunei Drăguțești.

 

 

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: