La modă

Program de formare derulat de UCB pentru trei mii de cadre didactice! Proiectul are o valoare de peste două milioane de euro

Reprezentanții Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu anunță că au reușit să obțină un proiect important care vizează formarea cadrele didactice din județul Gorj. Proiectul a fost depus de UCB, prin Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic, în cadrul apelului PNRR „Pedagogie digitală pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar” și a fost admis spre finanțare cu 96 puncte. Valoarea totală a proiectului este de 2,4 milioane de euro și este destinat formării a 3000 de cadre didactice din județul Gorj, care activează în învățământul preuniversitar de stat la toate nivelurile (educație timpurie, primar, gimnazial, liceal, postliceal). Programul este acreditat de Ministerul Educației este gratuit și urmărește dezvoltarea competențelor digitale necesare în procesul educațional.

 

 

„Venim în sprijinul tuturor cadrelor didactice din județul Gorj cu acest program de formare gratuit, pe care suntem mândri că îl organizăm, atât ca universitate, cât și ca gorjeni. De la gorjeni, pentru gorjeni! Astfel, toate cadrele didactice din învățământul preuniversitar de stat de la toate nivelurile își vor putea dezvolta competențele digitale necesare pentru asigurarea unui învățământ de calitate. Mulțumim tuturor educatorilor și profesorilor pentru activitatea și implicarea lor și îi asigurăm că Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu prin Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic le va fi întotdeauna alături în demersul educațional pe care îl susțin.”, a declarat prof. univ. dr. ing. Luminița Georgeta Popescu, rectorul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: