Social

Procesiune cu sute de preoți, închinată Sfinților Constantin și Elena

Încep Zilele Municipiului Târgu Jiu și unul dintre cele mai așteptate evenimente este procesiunea dedicată Sfinților Împărați Constantin și Elena, patronii spirituali ai municipiului. Sute de preoți vor participa la procesiune. 

 

Traseul va fi același ca și până acum. Alaiul va pleca din fața Bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena și se va îndrepta spre Piața Prefecturii. Vor fi restricții de circulație pe durata evenimentului. 

Marți, la Târgu Jiu, Mitropolitul Irineu va sfinți o biserică din Târgu Jiu.

“Procesiunea dedicată Sfinților Împărați Constantin și Elena are loc luni seara (20 mai, ora 20:30) și deschide seria de evenimente organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu. Sute de preoți vor participa, ca de fiecare dată, la acest eveniment important din viata urbei noastre.

 

Se va pleca din fața Bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena, pe Bulevardul Unirii - Bulevardul Constantin Brâncuși - Piața Prefecturii. 

Marți, 21 mai, începând cu ora 08:30, Înaltpreasfințitul Irineu, Mitropolitul Olteniei, va fi prezent la Târgu Jiu pentru Sfințirea Bisericii Sfântul Nifon din cartierul Plopilor”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: