Social

Probleme cu apa la Baia de Fier

Presiune scăzută la apă în comuna Baia de Fier. „Având în vedere diminuarea debitelor surselor de apă care asigură alimentarea comunei Baia de Fier, datorată temperaturilor ridicate din ultima perioadă, Aparegio Gorj S.A. - CED Novaci anunţă că există anumite zone în care presiunea în reţeaua de distribuţie a apei potabile este mai scăzută.

Amintim consumatorilor că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea furnizării apei potabile la o presiune normală”, anunță Aparegio Gorj.

Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de presiunea scăzută, inclusiv de lipsa apei, Aparegio recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă, rezerve strict pentru scopuri menajere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă, acordând prioritate băutului, nevoilor igienico-sanitare și casnice, mai susține operatorul județean de apă-canal.

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: