Actualitate

Primăria Polovragi face angajări

Primăria comunei Polovragi a scos la concurs un post de asistent medical generalist. Postul este pe perioadă nedeterminată, iar candidații care doresc să se înscrie la concurs nu au nevoie de experiență în domeniu.

Postul de asistent medical generalist debutant este în cadrul Serviciului Social „Centru de zi de socializare și petrecere a timpului liber (tip club)”, din aparatul de specialitate al Primarului comunei Polovragi. Toți cei interesați de această oportunitate de angajare trebuie să îndeplinească anumite condiții specifice postului:  să dețină diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, certificat de membru – Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. De asemenea, trebuie să atașeze la dosarul de concurs o adeverință eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în termen de valabilitate.

Concursul va consta într-o probă scrisă, programată pentru data de 3 septembrie și un interviu ce va avea loc pe 6 septembrie. Probele sunt eliminatorii, punctajul minim obținutla fiecare probă fiind de 50 de puncte.

Vizualizări: 1,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: