Ultima oră

Primari realeși cu un scor covârșitor

Continuă numărătoarea voturilor și în Gorj. Mai mulți primari de la PSD au reușit să câștige încă un mandat cu scoruri importante. 

 

La Negomir, de exemplu, Tudor Oiță a câștigat cu 83% Primăria. "Vă mulțumesc, dragi negomireni,pentru toată susținerea acordată pe tot parcursul celor 8 ani de mandat, cât și în această campanie electorală!

Prezența la vot de peste 72% și scorul de 83% înregistrat, mă onorează foarte mult și mă obligă să continui lucrurile bune începute", a transmis primarul de la Negomir, Tudor Oiță. 

 

Și edilul din Bălești, Mădălin Ungureanu, a fost reales cu un scor covârșitor. "Dragii mei' vă mulțumesc încă o dată, pentru votul dumneavostră de încredere covârșitor din data de 9 iunie 2024 ! Acest fapt nu face altceva decât să mă responsabilizeze și în același timp să mă mobilizeze total și de acum înainte pentru dezvoltarea accelerantă a comunei noastre! Vă iubesc pe toți la fel și vă apreciez în același timp indiferent de opțiunea pe care dumneavostră ați avut-o! Înaltă considerație! Aproape de oameni! Împreună cu ei! Voi rămâne același om", a transmis Mădălin Ungureanu. 

 

La fel, și la Scoarța. Edilul Ion Stamatoiu, de la PSD, a mai obținut un mandat. "Vreau să vă va mulțumesc pentru tot! Împreună, am reușit să obțin un scor onorabil și să fiu pentru dumneavoastră, în continuare, același om și prieten!", e mesajul lui Stamatoiu. 

 

Reconfirmați au fost și primarii din Runcu (Adrian Câmpeanu a câștigat cu 92%), Polovragi, Godinești, Cătunele. 

 

    

Vizualizări: 2,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: